Снимка: Getty Images
fallback

На 2 септември Салма Хайек навърши 55 години и по този повод реши да подари нещо на своите фенове. Актрисата публикува секси снимка по бански, карайки ни отново да завиждаме за прекрасното й тяло.

"Честит 55-и рожден ден на мен. Очаквам с нетърпение новите приключения", написа тя на английски и испански. На снимката Салма носи син цял бански, който чудесно описва формите й. Тя е нагазила до коленете в океанската вода, но мястото на почивката й не е известно. Също така не се знае кой е фотографът на снимката, но много фенове предположиха, че това е съпругът на актрисата - Франсоа-Анри Пино.

Въпреки че е на 55 години, Хайек продължава да тренира усилено и да поддържа невероятна форма. Тя също така внимава какво яде и не се отпуска твърде много по време на почивките си. Пред списание Hello актрисата споделя, че не може да стане рано и да тренира но все пак прави различни неща, с които да остане във форма.

"Работя с една жена в Лондон, която ме научи как да държа тялото си по начин, по който мускулите ми да бъдат активни през целия ден. Така че, дори когато си миеш зъбите, ти изграждаш мускули. Като възстановителна йога е", казва Хайек пред списанието. Все пак актрисата прави и истински упражнения, като треньорката й Сара Шийрс казва пред Shape, че режимът на звездата включва кардио и високоинтензивни упражнения.

Освен тренировките, Салма следва и стриктна диета. Тя яде горски плодове за закуска, прави си пречиствния със сокове и се наслаждава на домашно приготвени ястия. Актрисата обаче има и няколко странни храни, които включва в менюто си. "Ям щурци, а след това и яйцата на мравките, както и червеи. Всичко това се пържи. Ако изпържиш нещо, то има добър вкус", споделя Хайек пред Harper's Bazaar.

Вижте Салма Хайек в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

Ба, друго си е да муаш скара с бири до припадък и тортичкипот палмова мазнина.

12

Анонимен

преди 2 години

Каква фигура е показала, като й гледам пач ата е поне 70-80 кила мас.

11

Анонимен

преди 2 години

Яде специална храна наречена мукар

fallback