Снимка: БГНЕС
fallback

Джиджи Хадид стана една от звездите, които без притеснения се показват в натурален вид в социалните мрежи.

Манекенката показа естествената си кожа в Instagram, като позира без грим за няколко снимки. Те са направени в семейната ферма на Хадид в Пенсилвания.
 
На част от тях звездата позира в басейна и е с вързана коса. Тя веднага получи комплименти за перфектния вид на кожата си.
 
Снимани са още букет цветя, чушлета в градината и т.н. На една от снимките се вижда как Джиджи носи дъщеря си Кай на ръце. А на друг кадър моделката позира без грим след тренировка - по спортен червен екип.
 
Скоро Хадид разкри, че се е притеснявала за майчинството. Тя си е водила дневници, в които е записвала своите възходи и падения по време на бременността.
 
Снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

БТК

преди 2 години

Ужасна е ... защо я лансирате тая ...И сестра й е грозна, без значение колко конкурса е спечелила. Това са моми, за които се е платило да са "хубави" и "cool"

10

Анонимен

преди 2 години

Тези звезди, моделки и т.н. защо не се показват без грим преди многобройните пластики? Платят да им изфабрикуват кукленски лица и после смело се показват без грим. Така се насажда изкуствен и нереален модел за красота у младите момичета и жени. Буквално лъжлив модел за красота, защото това не са истинските лица на "топ красавиците". А има толкова много естествено и различно красиви момичета. Отвратително е да са насажда тази искуствена красота "по калъп".

9

cinik

преди 2 години

За сегашните е по-лесно да се покажат голи, отколкото без грим! Въпрос на нрави...

fallback