Снимка: Getty Images
fallback

Деми Мур не е готова да се сбогува с лятото. 58-годишната актриса сподели снимка от новата си рекламна кампания с марката Andie, на която позира с червен цял бански. Моделът включва тънки презрамки и едва забележим колан около кръста. На кадъра Деми е наведена напред, като дългата й коса закрива част от лицето, а другата е осветена от слънцето.

"Червено горещо лято", написа тя под публикацията. Последователите й също почувстваха горещината и използваха емотиконките, за да изразят възхищението си от снимката. Един потребител заяви, че Мур изглежда "изключително прекрасна".

Деми участва в кампанията заедно с трите си дъщери - Румър, Скаут и Талюла - които споделя с бившия си съпруг Брус Уилис. Преди няколко месеца тя отново сподели снимка от фотосесията, казвайки че за нея е много важно да сподели този силен момент с момичетата си. "През последната година връзките се превърнаха в по-важни от всякога. Подкрепях Andie дълго време като инвеститор и сега смятам, че е перфектното време да се присъединя към тях, посрещайки лятото и свободата заедно", написа Мур.
 

Вижте Деми Мур в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Румър, Скаут, Зюмбюла !? То бива дарси мразиш децата, ама чак толкова....

7

Анонимен

преди 2 години

но не кривогледа нали

6

haha

преди 2 години

И тая като Тита и другите убавици

fallback