Принцеса Шарлийн от Монако обяви в своя профил в Instagram, че е в „огромен възторг" от факта, че най-накрая се е събрала със съпруга си Албер и децата им - Жак и Габриела.

Албер II и близнаците са пристигнали в Южна Африка на 25 август, за да бъдат с Шарлийн, която от три месеца се намира в родината си. Принцесата е споделила снимки от дългоочакваното събиране на семейство.

Фактът, че бившата плувкиня Шарлийн прекара цяло лято в Южна Африка, далеч от Монако (след УНГ инфекция и операция под обща анестезия) предизвика слуховете, че тя и Албер са пред развод.

Тя е описала радостта си в социалната мрежа, споделяйки и няколко мили снимки с мъжа и децата си, направени от професионален фотограф. Шарлийн пише: „Толкова съм щастлива, че семейството ми е с мен“. Шарлийн обяснява в поста си, че нейната 6-годишна дъщеря се е опитала да се подстриже сама, а тя се е опитала по някакъв начин да заличи щетите, оформяйки й асиметричен бретон.

Според официалните информации на принцесата на Монако й е забранено да пътува със самолет по здравословни причини и за това не се е прибирала в Европа от няколко месеца. Нейните лекари са й обяснили, че ще може да се прибере чак през есента.

Шарлийн дори пропусна 10-годишнината на своя брак с принца, въпреки че му благодари за любовта му посредством социалните медии. „Алберт е моята скала и моята сила и без неговата любов и подкрепа нямаше да мога да преживея тези болезнени времена“, каза тя пред Channel24.

Вижте снимките на семейството в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase