IStockphoto

Лятото ни подлага на изпитание с високите си температури. И всеки се спасява както може. Вместо да се разхлади в басейна или със студен душ, Ани Хоанг се съблече чисто гола. И разбира се, подобно на много други известни личности, сподели снимки в социалните мрежи. 

„Горещо“, написа към кадъра певицата, която позира на дивана в хола, при това топлес, прикрила единствено гърдите си с ръка. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ani Hoang🦁 🎥🎶🎤⛤💕💎👑🍀 (@anihoang)

Много от последователите на Ани в Instagram отбелязаха, че е много секси, други пък я порицаха, че се опитва да привлече внимание по този начин.Лятото ни подлага на изпитание с високите си температури. И всеки се спасява както може. Вместо да се разхлади в басейна или със студен душ, Ани Хоанг се съблече чисто гола. И разбира се, подобно на много други известни личности, сподели снимки в социалните мрежи. 
 
Половинката на Люси Иларинов се завърна от морето, където си направи още горещи кадри, този път с дрехи. Тогава и при предишните й отскачания до българското Черноморие, я видяхме със свежи летни визии. Кои са те, вижте повече в материала на Tialoto.bg, където ще откриете и повече снимки на певицата. 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase