БГНЕС

По повод 40 -ия си рожден ден Меган Маркъл стартира благотворителен проект 40x40, предназначен да помогне на жени, останали без работа по време на пандемията. Съобщението на херцогинята на Съсекс като част от новата й кампания възмути младите майки.

Програмата на Меган включва ментори, които предлагат 40 минути от времето си, за да разговарят с жени в беда. Адел, Аманда Рипли, Дийпак Чопра и много други вече се присъединиха към нейната инициатива. Херцогинята смята, че да имаш дете не е причина да седиш в отпуск по майчинство няколко години. Тя насърчава жените да отделят поне 40 минути на ден за работа.
 
Изявлението е коментирано от кралския биограф Дънкан Ларкомб:
 
„Много е удобно да насърчавате младите майки да ходят на работа, докато седят в собственото ви имение от 11 милиона паунда. Тя няма право да говори за това. Тази инициатива е глупост, нека по -добре да изгради отношения с онези хора, които тя и Хари са предали “, цитира думите на експерта Daily Mail.

Още за скандала ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не можах да разбера. "Проектът" за подкрепа на хора, останали без работа в следствие на пандемията ли е или за млади майки, които са в майчинство и тая нищоправачка искала да ги насърчи да работят. Ако е второто -нищоправачката няма как да знае, че майчинството е работа, и то на 24 часов работен ден 7 дни в седмицата, а не размотаване. Ако да гледаш малко дете не е работа, защото си наемат детегледачки?

6

ДДРОнег

преди 8 месеца

До Киро Х ....По определенеи сексизмът е само , когато е в ущърб на жените, иначе ако е спрямо мъжете не е престъпление !!!

5

Киро Х

преди 8 месеца

Супер дискриминационен проект. Представете си само, ако някой нормален човек беше направил поробен проект, но "само за мъже"! Какъв рев щеше да бъде в медиите на Сатаната и копоите им!