Снимка: БГНЕС
fallback

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър може да са заедно!

Двамата се сближили след специалния нов епизод на сериала "Приятели", който беше излъчен през май. Тогава актьорите признаха, че по време на снимките на първия сезон (1994 г.), те много са се харесвали.
 
54-годишният Шуимър разкри, че доста си е падал по колежката си и тя отвръщала на чувствата му. Но двамата така и не развили отношенията си, защото винаги единият от тях е бил във връзка. Това им помогнало да пресъздадат химията и любовта между Рос и Рейчъл на екран.
 
Сега звездите са необвързани и отново станали близки, твърдят източници на "Closer". Те се наслаждавали на романтични вечери и дълги разходки и искрата отново пламнала.
 
"След завръщането на "Приятели" стана ясно, че спомените за миналото провокираха чувства у тях двамата и тази химия, която те винаги трябваше да крият, все още беше там. Те започнаха да си пишат веднага след заснемането и миналия месец Дейвид летя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей. Те прекарват време в дома на Джен, където тя е готвила вечери и са се наслаждавали на ценно време заедно, говорейки си и смеейки се.", споделя източникът.
 
Още за двойката четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

Тези пък,сега се сетили,че не са се мандръсали!Сега когато на него не му става,а пък тя въобще вече не става за секс.

18

Дедовия

преди 2 години

Е, събрали се, ама за какво, кой знае. Тази вече е одъртяла , кой знае и колко заядлива е станала. От всички, Кортни най ме кефеше, и скоро видях и други нейни снимки, направо е разбивач на мъжки сърца.

17

Дона

преди 2 години

"...говорейки си и смеейки се..." Идилия! Направо като в детска книжка.

fallback