Снимка: БГНЕС
fallback

Кайли Дженър знае как да завладее социалните мрежи.

Риалити звездата взриви Instagram с провокативна снимка. На нея тя позира гола, покрита само с блестяща златна боя и носи единствено изрязани прашки в златисто.
 
Феновете веднага я затрупаха с комплименти и я сравниха с Клеопатра.
 
Чрез секси кадъра и боята в златисто, Кайли промотира своята нова козметична колекция на бранда си Kylie Cosmetics. Колекцията е направена специално за 24-ия рожден ден на звездата, който е на 10 август. Темата на колекцията е "24-каратово злато".
 
Преди месеци стана ясно, че Дженър се е събрала с бившия си Травис Скот.
 
Те имат 3-годишна дъщеря Сторми и източници казаха, че звездите прекарват време заедно с малката и въпреки че не слагат етикет на връзката си, те са щастливи.
 
Снимката вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Алтер

преди 2 години

Зле е милата, нищо особенно, къси крачета и *** муцунка.

8

ДО: 7

преди 2 години

Добре де, на тебе лично, за какво са ти ***? *** или памперси - все тая! Жените вече отказват да носят цицорници, защото ги стягат. Така както в миналите векове са били длъжни да носят корсети - да не им висят шкембетата...

7

Ааа, не е честно!

преди 2 години

*** тя е по гaщи бе! По "златна боя" и по гaщи не е едно и също нещо! Земете се скрийте с тая "златна боя"Гледах в Youtube балет на френска опера. Не запомних заглавието. Но всички бяха така голи както са се родили! Без епилация без нищо! И бяха страхотни! И оперно пеене и балет - всичко им беше ПЕР-ФЕКТ-НО! И за момент забравяш изобщо че са голи - просто красиви тела и гласове!

fallback