Getty
fallback

Ако по някакъв начин сте изпуснали една от водещите новини в телевизията, в момента се снима продължението на "Сексът и градът". Както и очаквахме, феновете на сериала вече нямат търпение да видят с какво се занимават Кари Брадшоу и компания след повече от 17 години далеч от екрана. Въпреки че е било повече от десетилетие от последния епизод, Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на известната писателка, изглежда като 30-годишната версия на Кари. 

Именно затова много от зрителите започнаха да се питат как точно актрисата успява да постигне този ефект. Оказва се, че 56-годшината звезда не спазва някаква висша формула за красота и всъщност рутината й е доста достъпна и опростена. "Мия си косата, почиствам си зъбите с конец, бръсна си краката и нося дезодорант", казва Паркър пред Vogue през 2016 година. Допълва, че режимът й е доста по-лекичък от този на Кари Брадшоу. 
 
Актрисата отбелязва, че отношението й към красотата не се е променило през годините, независимо дали е под светлината на прожекторите, или си почива у дома. "Не бих казала, че не съм суетна, но мисля, че с течение на времето променяш нещата, които харесваш и започваш да купуваш тях. Научаваш се да се гримираш по начин, по който се чувстваш комфортно и по който показваш истинското си аз". 
 
Ето какво прави Сара Джесика Паркър, за да изглежда добре: 
 
Един и същи овлажнител в продължение на 10 години
 
Когато намерите един продукт, който ви върши работа, се придържате към него, нали? Е, Сара Джесика Паркър не е изключение. Тя използва един и същи овлажнител в продължение на десетилетие и не мисли да го сменя. Според актрисата, продуктът е лек, без допълнителни аромати и е най-доброто нещо, което някога е имала. В допълнение към това, козметиката е безвредна и за деца, като самите наследници на Паркър я използват. 
 
Слънцезащита
 
В допълнение към задължителното овлажняване, актрисата казва, че понякога слага слънцезащитен крем. Все пак тя съветва феновете си да не следват нейния пример, а да използват такъв продукт всеки ден и да се пазят от слънцето. Звездата казва, че не е претенциозна относно марката на слънцезащитата и взима това, което има в близката аптека. 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

По тази тема би следвало са говори някоя хубавица, все пак, не този кон.

12

Анонимен

преди 2 години

Кон бе, кон!

11

Анонимен

преди 2 години

Това беше сериал за умопомрачени хора.

fallback