Снимка: БГНЕС
fallback

Френската полиция издирва крадец, който откраднал скъпоценни камъни на стойност 2 до 3 милиона евро от бижутериен магазин в Париж и избягал, преди да прозвучи алармата.

Интересното е, че полицията не може да намери свидетел на улицата, защото всички са гледали към Жан-Клод Ван Дам, който бил в съседния ресторант, съобщава РТС.

Крадецът избягал с електрическа тротинетка, след като заплашил персонала на бижутерийния магазин „Chaumet“ близо до „Шанз Елизе“.

Околните камери заснели сивокос крадец в светлосив костюм, бяла тениска и вратовръзка, който пристигал в бижутерския магазин в 17:10.

Малко след това той бил заснет как излиза с бяла чанта в ръка и тръгва със зелена тротинетка.

Продавачите казали на полицията, че той се е престорил, че се интересува от различни образци скъпоценни камъни, преди да извади ножа. При грабежа няма пострадали.

Интересното в целия случай е, че въпреки че имало хора на улицата, перфектното бягство е подсигурено от легендарния актьор и майстор на бойните изкуства ван Дам, който привлякъл вниманието на хората на улицата./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 2 години

В Русе бяха ограбили бижутерския магазин през комунизма, а този бижутерски магазин се намираше срещу окръжното МВР. Иначе за 6 - при грабежи продавачите имат инструкции да не се съпротивляват защото всичко е покрито от застраховката.

21

Н1

преди 2 години

Вчера ви написах как обира бижутери Фантомас в едноименния филм от 1964 г. Днес ви препоръчвам "Ва банк", полски, 1981. Хем да видите как стават тия работи, хем да ви стане ясно защо поляците имат самочувствие на голяма работа.

20

Анонимен

преди 2 години

Фифти фифти каза чичо Дам.

fallback