Снимка: БГНЕС
fallback

На 20-и юли се навършиха 4 години от смъртта на вокалиста на Linkin Park - Честър Бенингтън.

Фронтменът се самоуби чрез обесване в частния си имот в Лос Анджелис. Сега вдовицата му Талинда Бенингтън трогна феновете с емоционално послание. Тя похвали Честър за чувството му за хумор и сподели, че намира по нещо от него във всяко от децата им.
 
"Ти винаги намираше начин да ни разсмееш. Ти винаги правеше всичко по-добро. И когато сложи тази шапка от маруля на главата си, за да ни разсмееш, защото храната ни се приготвяше много бавно, ти направи всичко по-добро още веднъж. Толкова съм додолна, че децата и аз имаме огромно количество снимки и клипове, с които да си те спомняме. Липсваш ни всяка секунда на всеки ден. Ти беше най-добрият човек, когото някога съм познавала.
Виждам те в децата ни всеки ден. Лили е твоето малко аз, с нейния външен вид и красив глас. Тайлър има твоите ум, интелект, визия и същата обсесия от това да опита да рагадае времето и пространството. А Лила, тя има твоето златно сърце", написа Талинда в Instagram.
 
Какво още написа тя и снимката на Честър вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 години

Честър е минал през мк ултра, проекта Монарх,а баща му е известен,но вие незнаете...Делата са тъмни и сатанински.

9

МалтретиранИлиНе

преди 2 години

Как ще си сложиш въжето бе?? Трябва да се бори човек, още повече, че е имал деца, за тях е трябвало да живее най - малкото ... тъ пак, не величайте много много ...

8

Анонимен

преди 2 години

На Лила е провървяло най-много.

fallback