Снимка: БГНЕС
fallback

Скоро стана ясно, че принц Хари ще издаде мемоари, в които ще разкаже за своя живот в края на 2022 г.

Кралските личности се притеснявали от това какво може да напише той за Камила - доведената му майка и съпруга на принц Чарлз, твърдят от "Daily Mail".
 
Знае се, че Камила и Чарлз са имали афера, още когато той беше женен за покойната майка на Хари - принцеса Даяна.
 
"Нека бъдем честни, Хари никога не е бил близък с херцогинята на Корнуол. Ако той документира тяхната проблемна връзка в книгата, това може да нанесе много щети, във време, в което Чарлз полага основите на това тя да стане кралица", споделя източник.
 
Какво още казват източниците четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

Времето показа,че Камила е сродната душа на принц Чарлз - и днес са заедно.Причината да не се оженат като млади е, че Камила имала "минало" - разбирайте - не е девствена,и затова бабата на Чарлз заплита интрига срещу тях като двойка.Натриса му Даяна девицата,която няколко години по-късно започва да си ляга с коняри,бодигардове, женени.Днес Хари е жертва на това й поведение,защото е рижав като Спенсър,но и като един от любовниците на майка си.Лейди Ди обичана и до днес по света, но не е светица.

22

Анонимен

преди 2 години

До 24.Вие бяхте там,когато Камила е разбила семейството на Чарлз и Даяна?Според Вас психично уравновесен човек би ли се метнал по стълбите,за да се самоубие?А как Ви се струва същият този човек да носи в утробата си бебе в същия този момент?Как ли се е почувствал принц Уилям,когато е разбрал,че майка му е искала да се самоубие,докато е била бременна с него?Даяна си е дошла с булимията в кралското семейство, с всичките си проблеми.Виновни са бабата на Чарлз и лорд Маунтбатън-те са му я натресли.

21

Началото на края

преди 2 години

Хайде , време е тая драма да се свършва вече . Хари да си прави ДНК тест за да се разбере най-накрая ПУБЛИЧНО кои са му истинските родители и да отива при тях . Стига се е мъчил при тези рептили наричащи се кралско семейство . Винаги си е личало ще Харито не е рептил и не се чувства комфортно сред тях . Биологичния му баща и вероятно сурогатната му майка ще успокоят най-накрая тревожната му душа и ще му дадат спокойствието от което се нуждае .

fallback