fallback

 Известната писателка Джоан Роулинг продължава да бъде тормозена в социалните мрежи заради публикациите си, в които говори не достатъчно вдъхновена за транссексуалната общност.


Много звезди от филмовата поредица "Хари Потър", включително Ема Уотсън и Даниел Радклиф, публично не се съгласиха с мнението й и верните фенове прекъснаха всички връзки с авторката на фантастичната сага.

Скандалът избухна преди година и оттогава Джоан не спира да получава гневни съобщения в мрежата. Преди дни писателката сподели в  Twitter един от тях: „Иска ми се да намерите самоделна бомба в пощенската си кутия“.
 
Още за заплахите срещу Дж. К. Роулинг - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 2 години

47, то хубаво, ама тези обединения веднага се изкарват извън законите, веднага им се слагат етикети че са хейтъри, че са расисти и какви ли не други. Либерастията е рак за всяко общество

38

Анонимен

преди 2 години

И гей мъжете са доста агресивни, и нагли, особено като остареят, до един стават неприятни. Забелязал съм, че по някаква причина всички до един си мислят, че светът трябва да се върти около тях, всички до един са клинично нарцистични. Като остареят става страшно, вече не са млади и красиви и след тях - и потоп. Може би само американците имат по-различен манталитет, просто заради мащабите на страната и културата. В останалите страни са едни нарцистични и неприятни киселяци и интриганти.

37

Анонимен

преди 2 години

специално за транс хората - те наистина са увредени психически. няма такъв, който да е нормален. просто има различни степени на лудост, по-забележими и не толкова. целият им свят е фалшив, дори само това, че не говорят с истинските си гласове, а ги преправят, е много показателно, а да забележим кои са агресивни и откъде идват заплахите - ами това са същите мъже, които довчера са били разрушителни мъже, а днес искат да са жени, но си остава мъже ментално - същите ***

fallback