Снимка: БГНЕС
fallback

Дуейн Джонсън "Скалата" коментира конфликта си с Вин Дизел. Той разказа за отношението си в интервю за "Холивуд Рипортър".

По-рано Дизел намекна, че на снимките специално е провокирал конфликт с колегата си, за да може той да се справи по-добре със своя роля, предава БГНЕС.

"Това беше сурова любов. Бях готов на всичко, за да изстискам най-доброто от актьорската игра във филма, който продуцирах".

Дуейн Джонсън призна, че се е забавлявал от думите на неговия колега.

"Смеех се. Мисля, че всички се смяха на забележката му. Оставям нещата такива каквито са. Желая му всичко най-добро с деветата част на „Бързи и яростни", а също така с десетата, единайстата и всички останали ленти, в които няма да участвам“, увери Джонсън.

Актьорът се присъедини към филма в петата част. Той се снима в общо четири части от поредицата, а също така в "Хобс и Шоу".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

Тия филми могат да се гледат без коментари или субтитри, иначе човек рискува да му падне сериозно АйКюто. Относно бързи и яростни - само 2 серии струват - 3-ката - Токио Дрифт и 7-мата където намериха място на 3-ката. Когато обаче изровиха Хан от гроба в 9-ката се зарекох да не гледам никога повече тая сапунка.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя тъпан си е пълен ***

7

Анонимен

преди 2 години

Tricky Dwayne and rotten Holywood !!!

fallback