Снимка: Кадър bTV

Филмовият фестивал в Кан вече приключи и раздаде своите награди.

„Златната палма“ отиде при „Титан“ на френската режисьорка Джулия Дюкорн с участието на Винесент Линдъл, Натали Бойер, Гаранс Малириър, Агата Росел и други. Сюжетът се върти около повторната среща между баща и син, след като последният се е водил изчезнал през последните десет години. Дюкорн стана едва втората жена, носител на „Златна палма“ след Джейн Кампиън, която печели през 1993 година.

Българското представителство в Кан тази година беше „Жените наистина плачат“ на Весела Казакова и Мина Милева. Филмът се състезаваше в категорията „Особен поглед“, а в него взе участие и Мария Бакалова. Целият женски състав се разходи по червения килим, като единствената българска актриса с номинация за „Оскар“ впечатли с избора си на тоалет. За съжаление победител в категорията се оказа „Да разтвориш юмруците“ на Кира Коваленко.
 
Въпреки че България отново остана без награда, участието ни в Кан ще се запомни със стил и елегантност. Преди да се закрие фестивалът, беше организирана поредната звездна гала, на която присъстваха Орландо Блум, Стела Максуел, Бела Торн, Кат Греъм, Шарън Стоун и много други. Те обаче не попаднаха в нашето полезрение, тъй като по червения килим се разходиха Мария Бакалова и Нина Добрев.
 
Актрисите, които без съмнение са най-успешните ни представителки в Холивуд, успяха да обърнат погледите с избор на тоалет. Добрев заложи на черна рокля на Monot, която се отличаваше с висока цепка и остро деколте. Моделът беше без презрамки и беше допълнен от черни токчета на Jimmy Choo, черна малка чанта и диамантено колие от Messika. До нея Бакалова блестеше в черно-розова рокля на Armani Privé и черен клъч.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Още за срещата на Мария Бакалова и Нина Добрева ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase