Снимка: Getty

Ето един забавен факт: Никой не прави по-голямо впечатление на червения килим от Зендая. Независимо дали тя носи тоалет, вдъхновен от Шер, или пък е заложила на винтидж рокля от Versace, първоначално носена от Бионсе, младата звезда на киното няма грешна стъпка. И премиерата на „Космически забивки: Нови легенди“ не направи изключение.

Този път обаче Зендая не копира никого, а разчиташе на собствения си вкус за мода и отново не сгреши. Тя се вдъхнови от героинята Лола Бъни, която озвучава във филмчето, и избра многоцветен тоалет, с който да се разходи по червения килим. Моделът на Moschino беше от две части и се състоеше от копринено яке в синьо, оранжево и жълто с големи джобове, комбинирано с къси панталонки в същите цветове.

Към цветната си визия актрисата добави бели обувки на висок ток от Christian Louboutin, малки обеци и няколко пръстена. Косата ѝ беше оформена в дълга опашка, стил Ариана Гранде, а предпазната синя маска с блестяща баскетболна топка напълно се вписваше в събитието.

Вижте Зендая в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase