Снимка: БГНЕС

Като първият голям присъствен филмов фестивал, който се провежда от този във Венеция миналата година, Кан се наслади на прекрасни тоалети и аксесоари, които се появиха на червения килим. И все пак не можем да кажем, че най-доброто е пристигнало, докато пред камерите не се появят супермоделите, като Бела Хадид, която донесе целия блясък на висшата мода, който бихте могли да си пожелаете.

Това не беше просто някаква рокля за червения килим, а смело изявление от модната колекция на Даниел Роузбери за марката Schiaparelli за есен 2021. Той показа моделите си шест дни по-рано в Париж, откъдето и Хадид се е сдобила с тоалета. Въпреки че тя беше на откриването на филмовия фестивал в Кан, тя направи кратка обиколка и из френската столица, като присъства на ревюто на Balenciaga, след което най-вероятно е отскочила за последни прекроявания на тоалета ѝ от Schiaparelli.

Докато основата на визията беше прилепнала черна рокля с подплатени рамене, звездата в тоалета беше едно от невероятните бижута на Роузбери, което се превърна в запазена негова марка откакто пое легендарната френска къща през 2019 година. Проектирана да прилича на анатомичен състав на бронхи и изработена от позлатен месинг, огърлицата беше поставена върху отвореното деколте на роклята, създавайки по-провокативен вид.

Вижте още за Бела Хадид в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase