Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Фокс изгради кариера в киното като актриса, чиито роли въплъщават „секси лоши тийнейджърки“. На 35 години звездата вярва, че все още я възприемат само като сексбомба и никой не цени таланта ѝ и не ѝ предлага по-предизвикателни роли.

„Смятам, че хората са предубедени за възможностите ми и личността ми и ме смятат за повърхностна. Поне така беше през първата декада от живота ми като актриса. Напоследък това започна да се променя малко след като хората започнаха да четат интервютата ми и да ме виждат по различен начин“, коментира Фокс пред Washington Post.

По думите ѝ хората я оценяват само по външността ѝ и затова „ никога не са ме определяли като талантлива“.

Вижте какво каза още Меган Фокс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

...

преди 2 години

Прилича на травестит, има интелект на морски таралеж! Изкачи се многократно повече от колкото имаше право!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами тя не е талантлива-сори ама наистина си е само пластична се*с кукла. Даже тази визия вече ми е демоде и смешна. Тези с многото пластики и ботокс вече ги гледам, като вид инвалидизирани по желание-тъжна гледка.

13

Питър

преди 2 години

Интересно, БГ писачите продължават да настояват, че "визия" трябва да означава "външен вид".... Е, как тогава някой да ги взема насериозно, камо ли да ги определя като талантливи.... В една средноинтелигентна държава като САЩ ще обръщат бургери в несвят, след като стигнат тавана на интелектуалните си възможности. Но в България, "втората по интелигентност нация в света", тези хора съставят изречения, които подрастващите да четат... Е, нищо чудно после, че таванът на подрастващите са бургерите

fallback