Снимка: БГНЕС
fallback

Скарлет Йохансон вероятно е бременна и със съпругът ѝ Колин Джост трябва скоро да станат родители. Това потвърждават няколко източника на "Page Six".

"Скарлет всъщност скоро трябва да роди, знам, че тя и Колин са развълнувани", казва един от източниците.
"Скарлет е бременна, но тя го пази в тайна. Тя гледаше да стои в сянка", обяснява друг.
 
Актрисата не присъства на доста от събитията, които промотират нейния нов филм "Black Widow", което също подсили слуховете. Тя участва в интервюта по Zoom, едно от които за "Tonight Show", но там се показа само от раменете нагоре.
 
Освен това, жителите на Хамптън също съобщават, че двамата с Колин не са били забелязвани в Монтаук, където имат жилище, а преди често ходили там.
Подробности четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Чичо Харви е пич

преди 2 години

Щом Елтън Джон може да си направи деца Колин Йост ли няма да може . После кажете че няма лицемерие в ЛГБТ то което така мощно ни рекламират звездите и медиите . Самите обр / ат/ ни продължават да се крият и играят роля на хетеросексуални . Скарлет за непросветените е БИ а Колин спи с партньора си в СНЛ Майкъл Че (АМЕРИКАНСКИ "ШВЕД ").

11

Не са забелязани

преди 2 години

Това се нарича блестят с отсъствието си. Само англичани могат да измислят такава снобска фраза, conspicuous by their absence.

10

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия клюки! Дайте статии за нейна нова роля в киното, не ме интересува с кого се чифтосват, кога са забременели, на кого кучето му изчезнало, какви съвети ще ми дават патките за фитнес или за кожата, как да ям.

fallback