БГНЕС
fallback

На кого са му нужни високи температури, когато имаме на разположение тренировъчния режим на Селена Гомес, който ще ни помогне да се поизпотим?

Изпълнителката наскоро публикува видео, в което показва как тренира, за да поддържа невероятна форма. Въпреки че се изморихме само от гледането му, клипът леко ни мотивира да се придържаме и към своята здравословна рутина, която включва правилна диета и редовни упражнения. „Чувствам се страхотно... но в същото време съм изморена“, написа Гомес и ние напълно я разбираме.
 
Във видеото 28-годишната основателка на Rare Beauty тренира заедно с приятел и прави няколко упражнения, които всеки от нас може да повтори у дома. Тя започва с магарешки ритник, вдигане на крака и стягане на ръцете с помощта на тежести. Не само че сесиите ще ви накарат да станете от стола, но и фоновата музика допълнително ще ви мотивира.
 
През 2020 година Гомес признава пред Marie Claire, че не е голям фен на фитнеса, но намира вдъхновение да не се отказва от него.
 
„Не обичам тренировките, но често гледам клипчета в YouTube, които ме нахъсват да стана от дивана. Гледам и повтарям всичко – от тренировки, популярни в миналото, до малко по-съвременни“, обяснява изпълнителката.
 
Още за тренировките на Селена Гомес ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Waverly place

преди 2 години

Напротив, консумацията на бърза храна е много полезно за идеалната фигура, защото изисква изгарянето на доста калории, докато я хванеш.

1

Анонимен

преди 2 години

Не сме зодии.

fallback