fallback

Близки и приятели на младата актриса Лорина Камбурова организират панихида за 40 дни от смъртта й. Тя ще бъде на 5 юли, в понеделник, от 11,30 ч в столичния храм "Свети Седмочисленици". 30-годишната Лорина си отиде внезапно на 27 май, след като не успя да дочака трансплантация на бял дроб във Виена. Лекуваше се в болница в Москва, където работеше последните няколко години.

Погребението й бе на 6 юни в родната й Варна.

Сега всички, докоснали се до големия й талант и лъчезарната й усмивка, ще могат да си вземат последно сбогом с нея и в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

нейде некой

преди 2 години

Русия не е вражеска държава понеже ни е помогнала да бъде спряно петвековното турско робство ,освен това азбуката ѝ е ~99% еднаква с нашата, живи и здрави

18

нейде некой

преди 2 години

До Анонимен: извинете, моля, благодаря - съгл. гугъл транслейт сайта (translate.google.co.uk) думата kambur в превод от турски означава гърбав ;да почива в мир

17

ГРОЗНО ПОМПАНЕ

преди 2 години

Отблъскващо медийно помпане на балон с въздух за популяризиране да чуят и хора, които никак не се интересуват нито са знаели коя е била починалата и дали наистина е била толкова известна приживе.

fallback