Снимка: Facebook

Почина сценаристът и актьор Иво Кръстев. Това съобщиха негови покрусени близки.

"Днес си отиде моят добър приятел Иво Кръстев. Сценаристът, с който създадохме филма "Новата кола на татко". Момчето, с което делихме и хляба и уискито... и болките и радостите през годините! Почивай в мир, Ивчо... Няма да те забравя! Дано "Там" няма много стълби!", написа в социалната мрежа неговият колега и приятел Ивайло Драганов-Доки.

Иво Кръстев е роден в Русе. Завършил е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Освен като сценарист на "Биг Брадър", той е работил и за продукции като "Къртицата" и "Музикална академия". Има и участия като актьор в "Шоуто на канала", "Каналето" (на които също беше сценарист), във филмите "Нощна смяна", "Черна орхидея" и др.

Поклонението ще се състои в неделя от 13.00 ч. в столичния храм "Преображение Господне".

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 месеца

Св Йутанаил, кн 5, стр 6, прг 8: Всеки Починал от Смърт чрез Умиране се води мъртав като смъртник който се е поминал бЪшъ фъ края на живота си преди което в шоото си БигДжендърас прави опозитното шоо, БигДжендрийка, на пух и прах.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Св Йутанаил, кн 5, стр 6, прг 8: Всеки Починал от Смърт чрез Умиране се води мъртав като смъртник който се е поминал бЪшъ фъ края на живота си

30

Последния Софиянец

преди 6 месеца

Дано се оправи