БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс разширяват персонала си, за да увеличат влиянието си в САЩ. Източник от The Sun каза, че принц Хари и Меган Маркъл, които наскоро станаха родители за втори път, искат да вербуват Оли Ейлинг, която работи с Никол Шерцингер от седем години.

През това време холивудският бизнес гуру помогна на певицата да спечели повече от 14 милиона британски лири чрез рекламни договори.
 
„Хари и Меган бързо разширяват своята бизнес империя и искат да привлекат подкрепата на най-добрите таланти. Те искат да печелят повече от Никол, "- каза източник, близък до херцозите. Отбелязва се, че докато всичко все още е на етап преговори, но херцозите имат всички шансове да получат ценен консултант.

Преди година двойката сключи многомилионни сделки с Netflix и Spotify и малко по-рано закупи луксозно имение в Монтесито, Санта Барбара, като за това изплати 14 милиона долара.

Хари и Меган бяха лишени от финансовата подкрепа на кралското семейство, но Хари успя да наследи достойното състояние на майка си, покойната принцеса Даяна. Освен това двойката получава значителни такси за публични изказвания.

Още любопитни новини за кралското семейство четете в Tialoto.bg

Източник:  Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase