Снимка: БГНЕС

 Още с влизането си в кралското семейство Меган Маркъл беше сравнявана не само с Кейт Мидълтън, но и с принцеса Даяна. Покойната майка на принцовете Уилям и Хари беше любимка на целия свят, печелейки любовта на хората с безкористните си действия, желанието за промяна в кралския протокол и факта, че поставяше семейството си преди всичко. 

Меган Маркъл веднага беше посочвана като втората Даяна именно заради сходните действия с покойната принцеса. Тя и принц Хари не се подчиниха на протокола, когато избраха името за първородния си син, както и не пожелаха да се снимат пред стълбите на болницата след изписването. Малко по-късно двамата решиха да напуснат кралското семейство заради напрежението, създадено от британските медии и множеството неразбирателства с останалите членове на кралския двор. 

Оттогава феновете започнаха да твърдят, че принцеса Даяна би се гордяла с Хари за неговото смело решение да постави семейството си пред задълженията. Именно затова и Меган все повече е посочвана като наследница на принцесата на Уелс не само заради стила си, но и заради грижата за децата и пренебрегването на кралските закони.

Въпреки че Маркъл се смята за втората Даяна, тя реши да не почете паметта на принцесата. Защо - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase