Снимка: БГНЕС
fallback

Бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър не мисли, че нещо дълготрайно ще излезе от връзката на актьора с Дженифър Лопес. Тя е скептична относно подновения романс между бившия си и певицата.

Припомняме, че Джей Ло и Бен бяха заедно в периода 2002-2004, като дори бяха сгодени, но така и не вдигнаха сватба. Афлек и Гарнър пък бяха женени между 2005 г. и 2018 г.
 
Според източник на списание "Heat", Лопес и Гарнър се готвят за среща лице в лице.
 
Холивудската актриса обаче не била развълнувана от връзката на Бен и Джей Ло, тъй като се тревожила какъв ефект ще има тя върху трите им деца с Афлек.
 
"Джей Ло иска да направи това по правилния начин, със съгласието на Дженифър, но това е докачлива тема, тъй като те двете са изключително различни. На Дженифър ще ѝ трябва известно убеждаване. Тя е много скептична относно "Бенифър 2.0" и се притеснява, че децата ще виждат още от романтичната несполука на баща си. Джей Ло се стреми да бъде по-големият човек и да спазва правилата и границите на Дженифър, но тази среща все пак ще бъде много напрегната", обяснява източник на изданието.
 
Какво още мисли Гарнър четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ДДТ

преди 2 години

Гарнър е много по-привлекателна от мандолината Лопес. Никакъв повод за ревност.

8

Професора

преди 2 години

Много разсъждения, а истината е много елементарна.Те просто така си правят. Вие не свикнахте ли?

7

Анонимен

преди 2 години

Бен Афлек освен алкохолната има и сексуална зависимост и това явно ще демонстрира с мексиканската "****ка -Лопес"пред 3-те деца.това я притеснява.

fallback