БГНЕС
fallback

На фона на скандални спомени, свързани с критики за кралското семейство, принц Хари се готви да стане баща за втори път. Той и Меган очакват появата на малката им дъщеричка съвсем скоро. Те вече отглеждат сина си Арчи, който на 6 май навърши 2 години.

Все още херцозите на Съсекс не споменават дали са избрали име за бъдещото им бебе, но феновете на кралското семейство са намерили отговора на този въпрос в миналото – когато двойката все още бе част от кралския живот.

През 2019 г. Меган и Хари посетиха британския град Биркенхед, където се срещнаха с група ученици. Тогава бившата актриса беше бременна, така че тя помоли момчетата да предложат имена за бъдещото ѝ бебе. „Попитаха дали е момиче и дали да я нарече Ейми, и [Меган] каза:„ Това наистина е хубаво име, харесва ми. Трябва да помислим за това“, сподели 7-годишната Меган Дъдли пред репортери тогава. След това Хари отбеляза името Лили.

Също така през есента на 2018 г. херцозите на Съсекс посетиха Мелбърн, където се срещнаха с фен, който кръсти дъщеря си Хариет – на името на принц Хари. В разговор със Sunday Express жената заяви, че е предложила тази възможност на принца и той отговорил: „Страхотно име“.

Сред другите предположения идва и идеята за Филипа – като по този начин Хари може да почете смъртта на принц Филип. Предполага се също така, че съпрузите ще бъдат вдъхновени от принцеса Даяна или кралица Елизабет. Какво ще е решението им ще стане ясно това лято, когато и малката ще се появи.

Още новини за Меган Маркъл и принц Хари четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Те не са вече кралски особи - "освободиха се", ама не щат да си сдадат титлите и си ги ползват с удоволствие. А след като кръстиха първородния си син с кучешко име, що и щерката да не е нещо като Дейзи. Има и Д на Даяна, чиято памет непрекъснато експлоатират, а изглежда осморазрядната актриса се изживява като лейди Ди.

25

Аз съм тъп, вие не:)

преди 2 години

Как ще се казва дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл?---------------------------------------Аз залагам за името Джордж Флойд Втори. Къде се правят залозите и ще почерпя след печалбата. Звездното семейство ще поправят грешката си след като кръстиха пъвото си дете Арчи, без да изчакат да видят какъв пол ще се самоопредели. Добре че поне не му вписаха пола в акта за раждане. Дръжте ни в течени за новините за тях.

24

Анонимен

преди 2 години

ny Ta paH ka? Добре ли е?

fallback