Снимка: БГНЕС
fallback

Мадона е известна с таланта си да пречупва стереотипите и го е правила на няколко пъти пред погледа на целия свят. Певицата винаги е била екстравагантно облечена по време на изпълненията си на сцена или пък впечатлява с акробатични и секси движения, понякога дори и със свои колеги. Тези интересни, според някои фенове странни нагласи, изглежда се попиват и от децата ѝ.

Носителката на седем награди „Грами“ се похвали в социалните мрежи, че синът ѝ Дейвид Банда не се притеснява от мнението на хората и с гордост носи рокли у дома. Мадона сподели видео на 15-годишното момче, което носи копринена бяла рокля от марката Mae Couture и щастливо се разхожда из къщата. „Увереността е всичко, от което се нуждаем“, написа гордата майка в Instagram.
 
Дейвид по никакъв начин не се притесни от камерата и показа тоалета си, който беше дълъг до глезена и включваше черни букви, които бяха изписани по цялата рокля. 
 
Повече за визията на младия мъж, осиновен от Мадона, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Матра

преди 2 години

Феноменът на социалната зараза се отнася до тип влияние,което ви насърчава да подражавате на определено поведение.Мадона пише в социалните мрежи за увереност и самочувствие,но пропуска ,че обличането на рокля от сина и е симптом на полова дисфория.До 2013 г.това състояние се наричаше разстройство на половата идентичност и се разглеждаше като медицински проблем.

37

Spatiata

преди 2 години

Тя или то може да носи и прашки и да *** каквото си поиска,но не и да демонстрира "хобито "с откачената си майка! Кукумявката е далееееч от истинският смисъл на символа Мадона.Че пее добре не коментирам,но,че вятър я вее на бял кон ,това е безспорно и необратимо! Абе,накратко -кукумицин деградирал и атрофирал с необратими психически отклонения!

36

Анонимен

преди 2 години

Ако толкова не харесвате такива неща. Просто не ги четете, за какво недоволствате? Само защото някакво момче носило рокля? Преди няколко века било напълно нормално момче да носи рокля до към 6 годишна възраст. Пък и вас какво лично ви засяга това? Оставете Мадона да си отглежда детето както иска и готово.

fallback