Снимка: БГНЕС
fallback

Първият ARTE Feastival ще се проведе на 20, 21 и 22 август във Велинград.

Какво ни очаква? Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на четири сцени, осем зони, за три дни, по 20 часа на ден!

Участие са потвърдили световни имена като Dubioza Kolektiv, Горан Брегович, Morcheeba, Роджър Санчес, Санди Ривера, Mahmut Orhan, Dub Pistols. От българска страна на главната сцена ще видим Контрол, Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите.

Младежката сцена на ARTE Feastival – Young Power Stage, е с водещ Ballan и богата музикална програма - Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още. Освен музикалната програма за младата публика на фестивала са планирани състезателни игри по отбори, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания, магическо училище, както и образователни игри, научни класове, химически експерименти, програмиране на роботи и още много активности за любопитните младежи.

На първата по рода си фестивална комедийна сцена Comedy & Cinema Club в България ще се качат майсторите на комедията Кръстьо Лафазанов, Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кючуков комеди шоу, Димитър Иванов-Капитана, Веселина Бабаджанкова, V for Venеtta, Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова и куп други артисти, които ще разтърсят сцената и гарантирано ще оставят усмивки на лицата на публиката за дълго.

В арт зоната ще се включат графити артисти, художници и скулптори, а публиката ще може да се участва с лично творчество в арт активностите.

Ще има и кулинарната сцена, на която ще се вихрят Божана Кацарова, Биляна Йотовска, Джун и Рене Йошида, Стоян и Лора от Бон Апети, Бояна Рачева и Борис Тасев, Таньо Шишков, Елица Котева, Реджи Бадев, Светлана Илиева. Гостите на феста пък ще могат да се включат в приготвянето на храната и кулинарните състезания.

Осемте зони на ARTE Feastival са разположени върху повече от три хектара площ, а туристическият град предлага многобройни възможности за настаняване за посетителите – от петзвездни хотели до къмпинг локация, предвидена за фестивала.

Pool Stage е зоната за танци, лежерно разпускане, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez.

А специален гост на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона последователи в социалните мрежи.

Билетите за ARTE Feastival вече са в продажба на цени от 30 до 120 лв. на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

До 2

преди 2 години

Той не е татарин. Само е пpocт, но с голямо самочувствие на "ЕнтелЕгент". Тъжно е, но това е действителността родна - всякаква пап*лач дава оценка като последна инстанция.

2

do 1

преди 2 години

Сръбска чалгия?! Подозирам, че ако на тези им кажеш сърби, ефекта ще е същия ако на теб ти кажат татарин. А може и да си татарин действително?

1

Анонимен

преди 2 години

Аре да вадим всички изтъркани лица от нафталина под съпровода на сръбска чалгия. Време е плебса пак да се порадва на простотията, че от хляб и зрелища остана само хлябът в последната година.

fallback