Снимка: Istockphoto
fallback

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз редовно споделя кадри от последната си почивка в Дубай, на които демонстрира изрязани бански от своята нова колекция. Чаровната брюнетка наскоро сподели, че обмисля варианта да заживее в Дубай за постоянно, тъй като се е влюбила в града покрай честите си посещения там.

Междувременно Мегз се надява скоро да тръгне и новият ѝ проект. Носителката на „Златна игла“ се е преориентирала към бизнес, основан на изготвяне на програми и анализи за себеразвитие. „Новият ми психологичен проект, който се надявам съвсем скоро да ви пусна, ще се случва онлайн“, написа тя в социалната мрежа.

Мегз разкри още в свой пост в Instagram, че смята да делегира на майка си грижите и развитието на модната ѝ марка, която тя счита за вече добре разработен бизнес.

Една от клюките гласи, че всъщност зад решението на Мегз да пребивава за по-дълго в Дубай се крие богат чужденец. От една от снимките обаче става ясно, че тя се намира в Дубай в компанията на своя приятелка.
 
Кадри на Мегз от почивката в Дубай - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Дубай вече е популярен у нас с това,че българките от лекия жанр ходят на гурбет/Дубай порта потис/и че там се укриват българските престъпници.

31

Магелан

преди 3 години

Шок и ужас.Който е ходил в Дубай знае за какво става въпрос.Всякакви източноевропейки жрици на любовта са на работа !Тука са едни от най богатите клиенти основно араби който плащат луди пари за бяла плът.Рускините са на първа писта ,слет това са украйнките и всички млади красиви девачки от Бившия СССР.

30

Анонимен

преди 3 години

И какво от това гнуснико иван станков , знам за красивите ти лъжи и другите ти гадости срещу мен, мина ли ти обидата след всичко сторено срещу мен! И не знам точно за какво ми отмъщаваш, защото си *** или защото съм жива и без теб!!!

fallback