Снимка: БГНЕС
fallback

Меган Маркъл е уволнила бавачка на сина си Арчи по много драматичен начин, заради мистериозен инцидент, който се случил по средата на нощта. Това твърди авторът и журналист Омид Скоби. Бавачката била уволнена само след няколко дни работа, още по времето, в което принцът и съпругата му експериментирали с това кой да се грижи за детето им.

Скоби не обяснява какъв точно е бил проблемът, но заради този инцидент, Меган и Хари решили, че повече няма да разчитат на бавачки.

"Много малко хора знаят истинската история зад това. След появата на Арчи, Хари и Меган искаха малко помощ, за да създадат навици на сън. Наеха бавачка за през нощта", разказва Скоби.

Останалата част от разказа вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

39471

преди 3 години

Посредствена женица намерила мъжле от кралски сой и се самозабравила. След това уволнение са решили да наемат бавачка за през деня. а сега в САЩ им помага тъщата на Хари. А той припеелва с интервюта, в които разпроспранява измислици и интриги срещу роднините си. Ще омръзне на целия свят много скоро. Голяма част от американците са възмутени от поведението му, защото не приемат да се зинасят на показ семейни, лични и здравословни проблеми.

20

ПроСоТо

преди 3 години

като написах долното ,се сетих:..-Ей,гледали ли сте филма "Те живеят"?..Имаше го преди години в Жамундата,сега не знам..Ако го намерите,гледайте го!..Не е задължително да го приемете 1:1..,но във всички случаи не е зле да се позамислите що за същества управляват света..

19

ПроСоТо

преди 3 години

Ха!..Сега,като надникнах отново тук ,поразгледах снимката...Аз съм познавач и ценител на дамските прелести,за това не можах да не забележа че дясната гърда на Мейгън е нормално,..дори бих казал добре издута,докато лявата направо липсва..Тя за това е и пуснала косата си от ляво...Та ми стана тъжно:..-Не че е кой знае какъв "грях",или недостатък,.но...нема ли поне един НОРМАЛЕН сред тия?...

fallback