Снимка: MasterChef
fallback

Мария Жекова е победителят в 7-ия сезон на MasterChef, след като на големия финал се справи с конкуренцията на двама мъже – Мартин Банков и Стилиян Желязков.

Тримата представиха тристепенно меню по свой избор, като предястията им бяха креативни и приготвени перфектно. Основните ястия също бяха на много високо ниво, но малка грешка коства мястото на Стилиян и той остана на трето място в шоуто.

Мария спечели журито с предястие с рибни деликатеси и основно - пшенична сфера с есетра, раци и свински бут, палачинка от коприва и шафранов сос, която сервира с чай от български билки.

Десертът трябваше да определи победителя между Мария и Мартин.

Фотографката приготви авторски десерт "Диви череши", който пренесе журито в любимата й Родопи планина, а шофьорът от Кнежа приготви ориенталски десерт.

В крайна сметка журито оцени по-високо кулинарния шедьвър на Мария, която взе и чека за 100 000 лева.

"Това е признание на изключителни хора, които повярваха в мен, и които накрая ме увенчаха с титла на победител. Огромно е щастието, особено когато си заложил всичките си козове, цялата си енергия, желание, мисъл и любов в нещо, и когато то се увенчае с успех е много по-сладко от всеки друг миг!", сподели след победата Мария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 години

айде бе - тая нареза една репа -нави я на руло и онея "шефове" ммммммм мн вкусно !а ние им верваме ? -ха ха ха може някой на "шефовете" да е дал 100 хилки ,та да мммммкат след репатанапример За да станеш мис или мисис бг се плаща ,та и тук е така -тайни уговорки и далавери

23

Анонимен

преди 2 години

па тея шефове а набиваха и подбутваха тая мария през целия сезон ! женския папагал роу откровенно мразеше Нела и още две пълничките ! сготви десерт със захар ,когато условието беше без , ама пак и дадоха победата .Съжалявам ,че гледах този Фалш и пошлост !

22

Анонимен

преди 2 години

Още вчера ви казах ,че е мария - с който имат уговорка да си делкат хилките -той е ! Нали не си представяте ,че ей така ще дадът 100 000 лв ? вчичко е устно и кеша из Родопите - да няма доказателства ! за нея рекламата и нещичко от " пая с череши "

fallback