Снимка: Като две капки вода
fallback

Рафи спечели първото място в деветия сезон на "Като две капки вода" и си тръгна с голямата награда - лек автомобил.

Негов подгласник стана Фики, а трета и четвърта завършиха съответно Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

Първа от финалистите се изяви Милица Гладнишка, която заложи на Джени Линд и песента Never Enough от филма "Най-великият шоумен".

Рафи пък се преобрази на Васил Найденов и изпълни големия му хит "Сбогом, моя любов".

Михаела Маринова избра за свой последен образ Лара Фабиан и нейната песен Je Taime.

Последният финалист Фики, който призна, че в предишния сезон е бил по-притеснен, избра легендарния Елвис Пресли и парчето My Way.

В крайна сметка гласуването прати Рафи и Фики на да се борят за голямата награда, която бе спечелена от бургазлията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

13

преди 2 години

Анелия Митева - Фактите са: 1. Рафи спечели с вот от публиката.2. Ти явно си пристрастна към Фики.3. Не си гледала финала .... 4. Аз не гледам " Забраненото шоу на Рачков"5. Фики го дават непрекъснато.. дори в рекламната пауза.. И напомня за себе си постоянно...6. Предния сезон Фики също пя "стари" парчета и спечели... Рафи също пя "стари" парчета...7. Всеки е добър в своята сфера... Това е шоу за имитация...8. Фики не подбра правилната песен за финал.. 9. и т.н.

37

Анелия Митева

преди 2 години

Естествено Фики беше много, много по-добър. Но по-голямата част от публиката не познава старите парчета (каквото изпълни той - ВЕЛИКО). Плюс това покрай Забраненото шоу на Рачков, Рафи постоянно напомня за себе си, което в случая изигра огромна роля. За съжаление крайния резултат не винаги е реалния. И двамата са добри, но без съмнение Фики е много по-добрия! ФАКТ.

36

Фигаро

преди 2 години

Рафи е един от най-добрите артисти в България. Страхотен глас, невероятно излъчване, изумителни актьорски дадености, интелект и скромност. Убийствен Васил Найденов направи! Браво!

fallback