Снимка: БГНЕС

Дългоочакваният нов епизод на "Приятели" тази седмица излиза на екран!

Събирането на шестимата актьори за специален нов епизод трябваше да се случи още през 2020 г., но беше отложено заради пандемята от коронавирус. Премиерата на "The One Where They Get Back Together,' Friends: The Reunion" ще се състои на 27 май по HBO Max.
 
Актьорите дадоха интервю за списание "People" и споделиха как си представят героите си сега, малко над 26 години след излъчването на първия епизод.
 
Дженифър Анистън смята, че Рейчъл Грийн е създава своя модна линия и има малка фирма. Тя живее в Ню Йорк, в Ъпър Ийст Сайд.
 
Кортни Кокс мисли, че Моника продължава да е толкова състезателна. Тя се надпреварва с майките в училище и опитва да е по-добра от тях - дали в разпродажба на печени сладкиши, дали в нещо друго.
 
Лиса Кудроу казва, че Фийби живее в Кънектикът с Майк и децата им. Тя е отговорник за арт програмите в училище и защитава децата си, защото те са различни - каквато тя е била.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 11 месеца

Всичките са изгладнели,свършили кинтаците и да лапнат по някое милионче нищо,че ще станат за резил.

7

Амигоос

преди 11 месеца

Сега нещо не се класират, като ги гледам (на 35г съм), преди 20 г изглеждаха по-вървежни смешките им.Може би съм бил Унуфри и чувството ми за хумор и критерия ми са били бая ниски.Сега много рядко могат да ме разсмеят 2-3 пъти за цял епизод.Женени с деца, АЛФ, Д-р Хаус и Новите съседи къртят,наред с 2 мъже и ½ !

6

Анонимен

преди 11 месеца

Гледам им повторенията по bTV comedy :)