Снимка: БГНЕС
fallback

 Лейди Гага разкри, че е забременяла, след като е била изнасилена от музикален продуцент, когато е била само на 19 години.

Звездата не иска да разкрие името на мъжа, защото не иска повече никога да го вижда.
"Бях на 19 години и работих в индустрия, а продуцент ми каза: "Сваляй дрехите си". И аз казах: "Не". Тръгнах си и той ми каза, че ще изгори цялата ми музика. И не спря. Не спря да ме моли и аз просто замръзнах и дори не си спомням. Няма да кажа името му... Никога не искам да се изправя лице в лице с този човек отново", обясни тя в документалния филм "'The Me You Can’t See" по Apple TV+.
 
Какво още разказа тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Алко Холик

преди 3 години

Всички сме много опечалени от това шокиращо разкритие, Лейди Га.... И малко любопитни. Я кажи, без да се срамуваш ..... колко литра уиски се наложи да изпие насилника ти преди да се съгласи да те изнассили ? Не че нещо, тука компанията спорим по този въпрос . Аз смятам че са били поне 8 литра .... ама братчеда казва че със сигурност са повече .

21

Анонимен

преди 3 години

Това не е изнасилване , сексуално издевателство , склоняване към секс и тн да , но не и изнасилване.

20

Анонимен

преди 3 години

Това не е изнасилване. Човекът й е дал възможност да избира - честта или кариерата. И тя е избрала кариерата. Изборът си е неин. При изнасилването избор няма.

fallback