Снимка: БГНЕС
fallback

Салма Хайек е изкарала много тежко COVID-19.

Актрисата разкри, че едва не умряла заради болестта. Лекарите я молили да влезе да се лекува в лечебно заведение, но тя казала, че предпочита да почине в дома си.
 
54-годишната звезда посочи, че е хванала вируса миналата година и прекарала няколко месеца във възстановяване от него.
 
"Лекарят ми ме умоляваше да вляза в болница, защото бях много зле. Аз казах: "Не, благодаря ти. Предпочитам да умра вкъщи"", сподели тя пред списание "Variety".
 
Салма прекарала 7 седмици в изолация в стаята си в дома си в Лондон, в който живее със съпруга си Франсоа Анри Пино и 13-годишната им дъщеря Валентина.
 
Какво още разкри тя четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Хемус

преди 2 години

Спрял и на булката цикъла и станала дунапрен!Ае спрете се с този вирус бе!Елате да видите как се лови вирус с кирка,лопата или 'канго' в ръка!На болките в кръста,китките и гърба ли да вярвам или на алабализмите ви!?Тоя вирус май само канцеларски плъхове ги лови,не се среща там където кипи тежък физически труд!Защо ли!?Понеже не сме тулу.и и постояно сме в екшън,така се изгражда имунна система

21

Следващият

преди 2 години

Мислила, че ще умре?!?!? Да не мисли... И пуйките мислят, ама спят навънка...

20

Анонимен

преди 2 години

До бройкиСамо *** не разбиращ от красота естествена от жени злобен изпълнен с омраза човек и грозен външно и духовно може да напише подобни думи за една хубава жена и актриса като Салма Хайек. Девите са красиви и добри истински и естествени. Но се чудя колко много му липсва на човека в частност индивид водещ се вероятно за българин.Жалко.

fallback