Снимка: БГНЕС
fallback

"Моят дрескод очевидно се състои от бели потници и обувки стилето". Това написа Амбър Хърд в Instagram, показвайки провокативна снимка на стегнатото си тяло. На нея тя позира на стол, демонстрирайки стегнатите си бедра.

Миналата седмица актрисата отново демонстрира завидна форма, показвайки как си почива на градински шезлонг. Облечена с черна риза и къси кожени панталони, носейки сандали с ток на голяма платформа, тя отново накара много жени да ѝ завидят на фигурата.
 
И ако си мислите, че напрежението около делото с бившия ѝ съпруг Джони Деп ѝ е повлияло така, че да отслабне толкова, бързаме да ви кажем, че тя тренира редовно и внимава какво яде.
 
Какъв е режимът на Амбър Хърд?
 
Тя се храни пълноценно
 
Говорейки за своя режим пред Women's Health, звездата признава, че не включва в менюто си неща, на които не може да произнесе името. Или казано по-просто, не залага на чиа, годжи бери или разни популярни суперхрани, а по-скоро търси съставки като витамини, минерали и антиоксиданти.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard)

 
Хърд се храни пълноценно, но следи количествата. Дори и да е твърде заета, тя предпочита да готви за себе си, отколкото да се храни навън, за да предотврати поглъщането на излишни калории.
 
Още за режима на русокосата актриса ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Ристу

преди 2 години

На тази и трябва един български мъж. Ако си позволи да хвърля чинии по него, както е правила с Джони Деп, да и забърше два шамара и да я постави на място. Българските жени са най-готините и мили жени на света, защото имат силни мъже до тях, които ги държат изкъсо и не им позволяват да се разлигавят като тези холивудските кифли.

25

Анонимен

преди 2 години

Коя е тази такива актриса като нея много..по света.

24

Анонимен

преди 2 години

До МАШАха ха - колко вярно ..да

fallback