fallback

Страшен фурор предизвика шеф Петър Михалчев в MasterChef. Татуираният готвач събра очите на участниците в предаването като приготви деликатес в иглу.

Царят на японската кухня направи снежен рак и го сервира по феноменален начин - в съвършена ледена сфера. Вътре в нея той сложи миниатюрна метла, а до "входа" на иглуто постави парче краставица, което издялка с нож под формата на бамбук.

"Шеф Михалчев, ти винаги добавяш приказен елемент в MasterChef", възкликна сразена Силвена Роу при вида на екзотичното ястие.

Фотографката Мария единствена от участниците успя да повтори рецептата на топ готвача и така си гарантира място на полуфинала на кулинарното шоу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До пияницата

преди 2 години

Това не е синдром на бедните хорица, а признание към тези, които са направили храната. Ще дойде време, когато злато и пари няма да можеш да ядеш. Слагам в чинията толкова, колкото и каквото мога да изям. Да се хвърля храна е грях. Па ти се прави на аристократ колкото искаш. Един ден природата слага край на търпимостта си към двукраките.

14

Анонимен

преди 2 години

Тоз Михалчев е готин човек , ама оная префърцунена роу е ужасно противна - кичозна по селски ,па се слага на мъжете като млада кадъна , сигур на младини мн ..... е шетала из Европата .

13

Анонимен

преди 2 години

Това не го гльодам.

fallback