Снимка: Getty
fallback

Очевидно е, че Ирина Шейк обожава да бъде майка на 4-годишната Леа. Папараците все по-често успяват да заснемат двете дами на разходка из Ню Йорк или пък когато моделката взима дъщеря си от детска градина. Наскоро Леа и Ирина бяха забелязани в компанията на Брадли Купър, което накара много от феновете да се замислят дали бившите влюбени не са отново заедно. Засега официално потвърждение на тези слухове няма, така че оставаме да чакаме.

Въпреки натоварения си график, Шейк все пак успява да бъде грижовна майка и споделя, че тази роля много ѝ харесва. Звездата признава, че именно майчинството е една от основните причини за блестящата ѝ кожа. Другите тайни? Всяка сутрин поставя лед върху лицето си и се придържа към последователна рутинна грижа за красота. Ирина се доверява на продуктите от марката Alo, за която направи и специална рекламна кампания за Деня на майката.

Една от тайните за красота на супермодела е използването на естествени, чисти съставки, които подхранват кожата ѝ. Към това тя добавя маски за лице, които често си прави с дъщеря си. Пред Harper's Bazaar звездата споделя, че рутинната ѝ грижа за кожата не се е променила с настъпването на майчинството. „Всяка майка знае как да прави много неща наведнъж, така че винаги намирам време за себе си. Сега, когато дъщеря ми е по-голяма, правим някои неща заедно и много се забавляваме“, казва Ирина пред списанието. Допълва, че Леа обича да премахва маската от лицето на майка си, след което го маже с крем.

Вижте Ирина Шейк в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

Само шейк и шала лала.

5

Мими

преди 2 години

Тази е бездарна, грозновата без грим и най-много с три мозъчни гънки.

4

Анонимен

преди 2 години

1 - Роди се с правилните гени.2 - Роди се на място, където не винеят болести, войни, няма отвличани, нямя редовен тормоз и има достатъно храна за правилното ти развитие.3 - Ем .. не яж като слов, спортувай малко и ще си добре.Последното е сравнително лесно, но ако нямаш първите две, все тая.

fallback