IStockphoto
fallback

„Имам право на мнение, а вие имате право да не сте съгласни с него“. Това написа Ицо Хазарта в социалните мрежи, обявявайки, че се е ваксинирал и е готов да получи критики за това. Рапърът, който наскоро стана татко за трети път, обяви, че държал да го направи, за да защити себе си и своето семейство от COVID-19.

„Две седмици след втората доза на Pfizer защитата ми срещу ковид е над 8 пъти по-висока от необходимия минимум. Отне ми един месец ходене по мъките, за да намеря начин да се ваксинирам с рНК ваксина“, призна той във Facebook.
 
Певецът посочи, че вече има въпросната ваксина навсякъде и препоръчва на всеки да последва примера му, защото няма да чака дълго като него.
 
Ицо Хазарта изтъкна, че не е „почитател“ на ваксините, но направил информиран избор. И даде пример с това, че препаратът „предпазва от вируса в над 90% от случаите, и предизвиква сериозен проблем при един от 300 000 ваксинирани“. Той изтъкна и това, че ковидът в България „убива един на всеки 25 заразени“.
 
Още за ваксинацията на звездата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Прякорът Хазарта

преди 2 години

Да започнем с прякора му - хазарта. Какво ви говори? Възхваляваше тревата в песните си, явно и малкото мозък който е имал вече го е изпушил. Кво беше "знам по-добра батерия от варта - джойнт точно преди старта". Кой го лансира и защо ????

55

Анонимен

преди 2 години

Кой му дреме за тебе...

54

Анонимен

преди 2 години

Пъпеш.И кво от това...

fallback