IStockphoto
fallback

Фолкпевицата Райна Терзийска, която е известна не само с музикалната си дарба, но и със своите перфектни танцови умения, както и с горещите си извивки, в момента е на почивка в модерната във времена на пандемия дестинация – Египет.

Красивата брюнетка със сини очи редовно показва на последователите си в Instagram как си прекарва времето на поредната своя екзотична ваканция. След като посети столицата Кайро и пирамидите в Гиза, Райна се отправи към египетския курорт на Червено море – Хургада.
 
На всички кадри тя позира сама, като само се загатва, че е в компанията на друг човек, който очевидно прави снимките, а тя с удоволствие му позира на фона на красивите пейзажи.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska)

Още за почивката на певицата ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Инспектор

преди 2 години

До баста Абсолютно вярно!

14

55

преди 2 години

До Доц Мангъровда се даде за разследване на Мая Манолова от къде са и парите за почивката ,днес в 13 ч започва Народния съд

13

баста

преди 2 години

Чалгарката/както и всички от този бранш/съвсем се е инфантализирала.То са силиконови гърди и джуки, пози, муцки,филтри да се докарат с вид на 16 годишни. А на живо-плашила.Този пошъл кръчмарски жанр чалгата трябва да се изчегърта и изкорени за да бъдем нормална държава с нормални хора.

fallback