Снимка: Getty
fallback

В миналото Кейт Бекинсейл признава, че не е особено голям фен на тренировките. Сега обаче тя все по-често прекарва времето си във фитнеса, за да се почувства по-добре физически и психически. Отдадеността ѝ веднага си проличава и актрисата може да се похвали със завидно тяло, което изцяло ни мотивира да започнем и ние с тренировките.

Когато е на 20 години Кейт е избрана да играе във филма „Пърл Харбър“. Тогава режисьорът Майкъл Бей я моли да отслабне няколко килограма и така започва историята ѝ с фитнеса. „Не беше страхотно изживяване, но пък ме накара да се почувствам по-добре“, казва тя пред Women's Health. Въпреки неприятната причина, поради която Бекинсейл започва своите тренировки, тя научава, че редовните упражнения си имат своите предимства. Признава, че в момента се фокусира върху тях, за да повдигне настроението си, а не само да стегне тялото.

Сега Кейт редовно споделя видеоклипове в социалната мрежа Instagram, на които показва убийствените си тренировки и колко е активна. Ако не сте запознати с тънкостите на фитнес рутината на Бекинсейл, но искате да изградите тяло като нейното, ви предлагаме подробен преглед на почти всичко, което звездата прави, за да изглежда и да се чувства добре.

Тренировъчният режим на Кейт Бекинсейл

Всичко започва още рано сутринта. „Ставам, хапвам нещо и отивам директно във фитнеса“, казва Кейт пред Women's Health. Понякога го прави два дни подред, за да не отпуска мускулите си. Сутрешните тренировки обаче не включват кардио, като то остава за вечерта. Когато Бекинсейл ходи на фитнес, тя е напълно отдадена на него. Не обича да се размотава и да си говори с останалите в залата. Тя прекарва всичките 60 минути в различни упражнения, след което се прибира.

Вижте как тренира Кейт Бекинсейл в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

голяма работа

преди 3 години

Във "Ван Хелсинг" беше страховита!Голямо гадже!

15

Lopez

преди 3 години

Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза и да имате добри взаимоотношения. Понякога някои неща трябва да бъдат премълчавани заради взаимоотношенията. Затова чрез гласуване вие избирате кой да ви управлява.

14

Lopez

преди 3 години

Колко завода има в България,които са собственост на чужденци? А те защо не ви дават европейски заплати или приблизително? Защото не ви уважават и ви използват като евтина работна ръка. Хвърлят ви малко пари с цел ви за.......ят. Тези заводи не може ли да са държавни вместо да ги давате на чужденци. Женен съм за българка и харесвам България, но не можете да правите правилни политики. Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза.

fallback