Снимка: БГНЕС
fallback

Макар и да не получи статуетка "Оскар" за ролята си в "Борат" 2, Мария Бакалова триумфира на церемонията, а номинациите в нейната категория за най-добра второстепенна роля бяха обявени от световноизвестната звезда Брад Пит.

Oще по темата

Думите му у нас бяха изтълкувани като че ли Пит е сравнил българката с Мерилин Монро и че й предрича звездно бъдеще.

Всъщност това не е точно така. Точният превод на думите на актьора са : "Мария Бакалова е била точно толкова малка, колкото Мерилин Монро, когато е написала: "Аз ще стана голяма звезда". Мария, добре дошла!"

Мнозина изтълкуваха думите му като че ли той казва, че Бакалова един ден ще бъде голяма звезда или че е като Мерилин Монро. Въпреки че думите на Брад Пит са различни, безспорно Мария Бакалова бе сред най-стилните актриси на вечерта с бяла рокля на Louis Vuitton, а представянето й бе блестящо.

Ето и видеото:


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Хортензия

преди 3 години

Изключително антипатично, че и просто същество

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато души играещи на една сцена на Земята. Смятам че тя ще надмине Глен Клоузвеликата Елизабет Тейлър София Лорен Грета Гарбо и мн. др.Светът не е виждал толкова истинска красива интелигетна и талантлива актриса като тази Мария Бакалова която толкова обича България от Америка.А филмите в които участва - като главна актриса играеща с Ален Делон - недостижима.

38

Анонимен

преди 3 години

До чичо кольоЗавист за ?Само един глупав и неразвит човек може да каже нещо подобно. Щастието е в човека. А тази неталантлива Мария Бакалова,участвала в поддържаща роля на нещо което е пародия усмиваща балканския народ и анти Тръмп кампания , с десет реплики и диалект- и някакъв неизвестен Коен врящ й сладолед в устата и всички неприятни за гледане сцени, ще се изказват такива като вас специалистите по изкуство - кино. Ало,тази нито е талатлива нито има харизма нито е актриса.

fallback