Снимка: БГНЕС
fallback
Оказва се, че Павел Николов и красивата му приятелка – моделът Кристин Нгуен не са сами на Малдивите. Те са в компанията на дуетната половинка на Павел – Венци Венц от групата Pavell & Venci Venc' и неговата сексапилна приятелка – Мая Вангелова.
 
Обичаните в България хип-хоп артисти се намират в идиличния курорт Fihalhohi Island Resort, но не споделят с феновете си в Instagram свои общи снимки, а всеки от тях позира сам на различни, но еднакво красиви пейзажи, но и непропускайки да покаже своите татуси.
 
Венци неотдавна сподели в телевизионно интервю, че обмисля брак с настоящата си половинка, с която се познавали от 10 години. Освен това той е горд баща на малка дъщеричка – Агуая, която е плод на предишна негова връзка.
 
На същото място на Малдивите също така се намират и певицата Ани Хуанг и нейната половинка – режисьорът Люси Иларионов. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Venci Venc' (@venztagram)

Още за екзотичната почивка на известния дует ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 2 години

Отвpaт! Не стига, че очевидно и те са дoлнипpoбни, а правят реклама на други такива. Каква любoв, какви 5 лева? Всичко е поза. Някакви хора които си лягат с всеки, това ли са ви българските ценности? Бивши приятелки, жени, изоставени деца, разбита психика, поза, кич, пошлост, татуси, хепатит Ц, борба за лесни пари и известност. Снимки, усмивки, инстаграми, обективи, липса на морал. В какъв свят живеят тези хора? Красивите жени хващат ли си за гадже работещо момче? Футболисти, батки, татуирани...

25

Алтер

преди 3 години

Някой перат пари чрез такива псевдо певачки.

24

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен 9 Ти точно ще направиш едно голямо нищо.Марш на село.

fallback