Снимка: БГНЕС

Дори и да стоим повече вкъщи и да не ходим по партита, не означава, че трябва да неглижираме стила си. Време е за нова прическа, за експерименти с маникюра, дрехите и аксесоарите за новия сезон. Това ни напомня певицата Дара, чиито последни снимки са истинско вдъхновение. Само с един кадър тя разкрива какво ще е актуално за пролет/лято 2021.

„Чувствам себе си с някакво готино изкуство отзад“, написа тя, правейки си селфи.

Гледайки снимките на родната звезда, мнозина от нас ще поискат да я копират – било то чрез косата или бижутата ѝ. Ето за какво говорим:

Както вече написахме, някои популярни стилове при косите от 90-те, отново са на мода. Освен черните диадеми и щипки, с които прибирахме косата си, ще виждаме и така харесваните от нас като тийнейджъри рогчета. Такива наложиха част от момичетата от Spice girls.

Ето че и Дара е решила да промени визията си, навивайки цялата си коса на рогчета. Ако искате и вие да пробвате, е добре да знаете, че за по-добър резултат трябва първо да вържете всеки кичур с тънък ластик, след което да омотаете косата около него. За да не се развива косата, Ползвайте черни фиби.

Ситните руси кичури изпъкват чудесно в рогчетата на Дара, които отиват и на очилата ѝ.

Вижте Дара в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase