Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Американската реалити телевизионна звезда и бизнесдама Ким Кардашиян Уест (40 г.) се присъедини към клуба на супербогатите, след като влезе в класацията с милиардери на сп. "Форбс", предаде Би Би Си.

Нетната стойност на богатството ѝ се оценява на 1 млрд. долара благодарение на нейните инвестиции в козметика и облекло, както и приходите ѝ от телевизионни участия и инвестиции.

Сега тя е една от 2755 души в списъка на милиардерите в света на "Форбс".

Основателят на "Амазон" Джеф Безос продължава да е първи в класацията със 177 млрд. долара.

Други американци, добавени през изминалата година към списъка на най-богатите хора в света, са основателят на приложението за запознанства Bumble Уитни Улф Хърд (1,3 млрд. долара), режисьорът Тайлър Пери (1 млрд. долара) и Мириам Аделсън (38,2 млрд. долара), вдовица на казино магната Шелдън Аделсън, предаде БНР.

Съпругът на Кардашиян Кание Уест, с когото са разделени, също е в списъка със състояние от 1,8 млрд. долара, но сестра ѝ Кайли Дженър бе свалена от класацията миналия май на фона на обвинения, че дала неверни данни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ПроСоТо

преди 3 години

НАЙ-ОТКАЧЕНИЯ социум е тоя на "човеците"!Вижте пчелите,примерно:И ТЕ като нас живеят в ОБЩЕСТВА.Но ВСЕКИ ЧЛЕН на това общество се труди според възможностите си В ИНТЕРЕС НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО.Никой не ги пришпорва,никой не си присвоява резултата от техния труд...За това пчелите са просъществували двеста милиона години,а ДЕФЕКТИРАЛИЯ "хомо сапиенс" едва ли ще достигне и 10000..

10

ПроСоТо

преди 3 години

като стана дума за милиардери, се сетих един момент от филма "Хитър Петър"....Та по подобен повод,Петър се обърна към чорбаджи Стамо:-"То хубаво чорбаджи,но знаеш:-Един е гроба и за болярина,и за бедняка..Как ще вкараш в него всички богатства,които си окрал от бедните?"..та така..-Първо:-"ВСИЧКИ СЪВРЕМЕННИ БОГАТСТВА СА НАТРУПАНИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН"../констатация от преди повече от век/-И второ:-Колко живота ще са необходими на "милиардерите" да изконсумират богатството си?-100?.1000?

9

ПроСоТо

преди 3 години

До мишобегай у "Факултето"!..Че намериш колкото ти душа сака такива тела!

fallback