БГНЕС

Дори в един от най-непредсказуемите наградни сезони за всички времена, имаше едно нещо, на което можехме да разчитаме – пробива на нови холивудски звезди. Тази година Мария Бакалова е името, за което всички говорят и прославя България в Холивуд. Бургазлийката успя да спечели номинации за всички важни награди, включително „Златен глобус“, „SAG Awards“, „Оскар“ и БАФТА.

Засега статуетката все ѝ се измъква, но надеждите ни са насочени към наградите „Оскар“, които ще се проведат на 25 април. Бакалова печели всички тези номинации заради ролята си на Тутар в продължението на филма „Борат“, където си партнира със Саша Барън Коен. Последното събитие, на което актрисата присъства, макар и виртуално, беше „SAG Awards“. Там тя видя как наградата отива при Юн Юх-джунг за ролята и във филма „Минари“.
 
Макар да загуби в категорията си, Бакалова успя да впечатли зрителите с избор на тоалет. Тя заложи на рокля на Dior, с което привлече погледите на модните критици. Моделът с дълъг ръкав включваше черно-бял прозрачен шахматен стил от главата до петите. На полата бяха зашити яркочервени рози, като имаше още една, закрепена към колана.
 
„Наградният сезон беше забавен и интересен. От началото му с Мария искахме да създадем романтичен стил. Когато видях тази необикновена рокля на Dior, открих романтиката и избухливостта, която търсихме. Виждам този тоалет като произведение на изкуството“, казва стилистът на Бакалова Джесика Пастър пред InStyle.
 
Повече за роклята на Мария Бакалова ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase