Снимка: БГНЕС
fallback

Лейди Колин Кембъл, която е написала няколко книги за кралското семейство, твърди, че източник от двореца й е разкрил самоличността на човека, който е попитал за цвета на кожата на детето на принц Хари и Меган Маркъл, съобщава "Дейли Стар".

Меган разказа в интервю пред известната американска водеща Опра Уинфри, че важен член на кралското семейство е попитал принц Хари за това какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи.

Oще по темата

Авторката на слуха Лейди Колин, която се омъжи и след това се разведе с лорд Колин Айвър Кембъл, най-младия син на единадесетия херцог на Аргайл, казва, че лицето, което принц Хари и Меган не са поискали да споменат, е принцеса Ан, дъщерята на кралицата.

Лейди Колин обаче е побързала да уточни, че разговорът е изваден от контекста: "Нямало е притеснения относно цвета на Меган. Принцеса Ан с основание се е притеснявала, че ако бракът продължи и имат деца, ще възникнат огромни проблеми не заради цвета на кожата на Меган, а заради нейната неспособност да оцени културните различия и да уважава институцията и семейството, свързано с брака й."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

Някой попитал принц Хари какъв ще е цветът на кожата на бебето... и принц Хари извадил кристалното кълбо, хвърлил боб за по-сигурно - узнал какъв ще е цветът на кожата на бебето и усведомил питащия. Тия анго-сакси вЕрно много дебиллни.

27

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?

26

Мда

преди 3 години

Намирисва ми че Меган ще прави орама на кралското семейство,ако вече не я е направила,де.Те черн*ите са така.Значи Уилям и Кейт трябва да вземат мерки за контра-орама.

fallback