БГНЕС

Една от любимите внучки на Елизабет Втора – принцеса Юджийн, стана на 31. Тази година празникът ѝ е по-специален, защото за първи път го празнува като майка на малкия Август. По този повод нейната баба не пропусна да я поздрави.

В официалния профил на британското кралско семейство в Instagram бе споделена снимка на усмихнатата рожденичка с послание за весел празник. Под него много последователи се включиха със своите пожелания към нея.
 
Тъй като принцесата роди сина си през февруари, най-вероятно тя и съпругът ѝ Джак Бруксбанк са отбелязали 23 март само двамата, грижейки се за детето. А и заради пандемията по-сериозно парти с роднини е немислимо. Най-вероятно те смятат да ги съберат за все още ненасроченото кръщене на момченцето.
 
Междувременно Сара Фъргюсън, майката на Юджийн, сподели емоционална публикация за дъщеря си.
 
„Радостта на децата“, написа тя и посочи, че е благодарна за това, че има късмета да бъде майка на две прекрасни момичета.
 
В момента внучката на Елизабет Втора е в отпуск по майчинство и е оставила настрана задълженията си като представител на британския кралски двор. Няма време и за социалните мрежи, но наскоро публикува кадър на своето момченце. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Princess Eugenie (@princesseugenie)

Още за принцеса Юджийн ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase