Снимка: БГНЕС

Принцеса Беатрис за първи път коментира как се чувства в ролята на мащеха. Внучката на кралица Елизабет II заяви, че да бъде мащеха на доведения си син е „голяма чест“ за нея. Голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън споделя, че се опитва да прекарва качествено време с момченцето, което е дете на нейния съпруг Едо Мапели Моци от предишна връзка.

В чест на Световния ден на книгата Беатрис говори пред Evening Standard за това как четенето е станало голяма част от живота ѝ, особено по време на локдауна и на фона на продължаващата световна пандемия.

Тя заяви, че книгите са ѝ осигурили специално време със сина на мъжа ѝ – Кристофър Улф, известен като „Уолфи“.

„Тази година имах голямата чест да стана мащеха и прекарах най-забележителното време, завръщайки се назад към някои от най-любимите ми приказки преди лягане“, казва тя.

За разлика от пищната кралска сватба на по-малката си сестра Юджини, 32-годишната Беатрис се омъжи тайно за Едоардо Мапели Моци през юли месец 2020 г.

„Моят доведен син, както и много други деца, учи от вкъщи този срок, казва тя. Помагам му да чете истории, които да вдъхновяват неговите въображение, креативност, независимост и хумор.“

Вижте още за принцеса Беатрис в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase