Снимка: България търси талант
fallback

Тази вечер зрителите на "България търси талант" ще станат свидетели на един от най-загадъчните, ефектни и вълнуващи номера, показвани някога на сцената на шоуто.

Специална роля в него ще има крехката Славена Вътова, която няма представа какво й предстои. Тя обаче ще покаже завидна смелост и здрава психика по време на най-страховития номер и ще излезе от него с усмивка.

"Това буквално ме разтресе, ще го помня цял живот”, коментира с усмивка Славена, когато номерът приключи, а какво ще преживее тя - ще стане ясно тази вечер.

Перфектен номер за баланс ще представи участник, който спокойно може да грабне титлата "Кралят на баланса". Малко момиченце с китара пък ще покаже, че "Рокът е вечно жив".

А една красива, нежна и ефирна певица ще накара Ицо Хазарта да остане "без думи" от прекрасния й глас и вид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Бойко Борисов

преди 3 години

Това предаване е отвратително, моля спрете го,няма рейтинг, съдиите са *** селяни, ония двамата водещи пък нямат място там. ОТВРАТ И ПОМИЯ Е ТОВА ПРЕДАВАНЕ И АКО ГО ОСТАВИТЕ, ТО ПОНЕ СМЕНЕТЕ СЪДИИТЕ ИЛИ ЖУРИТО

7

:)

преди 3 години

Голяма боза е това предаване, а съдиите са още по зле! Не знам кой и е казал на Вътова, че като се захили е много красива? Отвратително голяма уста и изкуствена усмивка, която има обратен ефект! Катето и синът и явно имат голям гръб щом ги бутат във всяко предаване. Препълни се телевизията с подобни бълвочи, няма какво да гледаш!

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя такива мизерии направи на бившата си жена и настрои детето им. Сега с няква друга се повлякъл.Май тази певичка ще е поредната.

fallback